• субота, 23 листопада 2019 р.

    Бездоганні млинці без краплі молока з секретним інгредієнтом, що робить їх неймовірно смачними. Тепер готую тільки так. Збережіть собі


    Бездоганні млинці без краплі молока з секретним інгредієнтом, що робить їх неймовірно смачними. Тепер готую тільки так.

    Хочете навчитися готувати млинці, які ніколи не рвуться і виходять набагато ніжніші, ніж на молоці? Тоді цей рецепт млинців на майонезі і яйцях для вас



    Такі млинці можна їсти з повидлом, згущеним молоком, варенням, медом … А якщо ви не любите солодке, то не додавайте в тісто цукор. Приготуйте солону сирну, грибну або м’ясну начинку на свій смак, загорніть її в млинці і насолоджуйся чудовим смаком!

    СКЛАДОВІ

    0,5 л теплої води

    9 ст. л. борошна

    2 ст. л. майонезу

    2 яйця

    2 ст. л. цукру

    15 г ванільного цукру

    2 ст. л. рослинної олії

    дрібка солі

    млинці на майонезі і яйцях.

    Приготування

    Збийте міксером або віночком майонез, яйця, цукор, сіль і ванільний цукор.

    Додайте теплу воду і просіяне борошно. Добре перемішати, щоб не було грудочок і налий рослинну олію. Дайте тісту відпочити 20 хвилин.

    Змастіть сковороду рослинною олією, але тільки один раз – на початку смаження, поставте її на середній вогонь.

    Невелику кількість тіста рівномірно розподіліть по поверхні сковороди. Обсмажуйте млинці на розпеченій сковороді по 1-2 хвилини з кожного боку. Стежте за тим, щоб вони не підгоріли.

    Подавайте теплі млинці з варенням, медом або джемом.

    Млинці на майонезі – бездоганні! І правда, нема в чому дорікнути такий рецепт. Такі млинці стануть вашою фірмовою стравою, а з начинкою їм взагалі немає рівних!

    Смачного!