• субота, 28 грудня 2019 р.

    Смачна запечена свинина в рукаві! Завдяки маринаду м’ясо виходить ніжним, соковитим і ароматним!



    Страва є прекрасною заміною магазинній ковбасі, інформує Ukr.Media.

    Інгредієнти
    Свинина (вирізка або ошийок) — 800 г
    Соєвий соус — 4 ст. л.
    Часник — 4-5 зуб.
    Запашний перець (горошок) — 7-8 шт.

    Спеції для свинини — 3 ст. л.


    Приготування

    Нашпиговувати м’ясо часником і запашним перцем. Посипаємо з усіх боків м’ясо спеціями для свинини й втираємо їх. Кладемо м’ясо в місткість, додаємо соєвий соус. Залишаємо м’ясо маринуватися на 2 години, періодично перевертаючи.

    Після цього готуємо рукав для запікання. Для цього відрізаємо від нього смугу такого розміру, щоб туди можна було помістити м’ясо і залишилося 15-20 см з обох сторін. Відправляємо м’ясо в рукав, шов зверху і закріплюють з обох сторін кліпсами. Рукав з м’ясом викладаємо в сковороду або лист і відправляємо в духовку з температурою 200 градусів приблизно на 1 годину.