• субота, 21 грудня 2019 р.

    Смачнющий маринований оселедець в гірчичному соусі! Готовий вже за три години!



    Смачнющий маринований оселедець в гірчичному соусі. Готовий вже за три години. Сьогодні я хочу показати вам як швидко приготувати з не зовсім звичайним маринадом оселедець. За цим рецептом оселедець можна приготувати за три години або залишити маринуватися на добу.

    Інгредієнти
    Оселедець 2 шт.
    Сіль 2 ст. л.
    Гірчиця в зернах (приготовлена по принципу діжонська) 2 ст. л.
    Оцет 9% 1 ст. л.
    Олія 5 ст. л.
    Коріандр 1 ч. л.
    Лаврове листя 2 шт.
    Перець чорний горошком 1 ч. л.
    Цибуля 3 шт.


    Почнемо з приготування маринаду для оселедця.

    Якщо вам потрібно швидко приготувати оселедець – за 2-3 години, візьміть сіль 3 ст. л., лаврове листя, коріандр, оцет, олію. А якщо ви залишите оселедець на добу то візьміть 2 ст. л. солі.

    До маринаду додаємо діжонську гірчицю і перемішуємо.

    Свіжоморожений оселедець очистити від шкiрки, розділити на філе.


    Філе порiзати на порційні шматочки і починаємо маринувати.


    В глибоку посуду першим шаром викласти цибулю порiзану півкільцями. Потім шар оселедця і змазати все маринадом.

    Знову шар порiзаної цибулі, і знову оселедець, змазуємо маринадом.

    Продовжуємо таким чином викладати поки не закінчиться оселедець.

    Посуд з маринованим оселедцем накриваємо кришкою і відправляємо у холодильник.

    Готовий оселедець має незвичний смак

    Маринований оселедець з печеною картоплею – неймовірна смакота.

    На стіл оселедець подавати разом з цибулею , оселедець трохи полити олією, а цибулю посипати рyбаною зеленню.

    Приємного смаку!