• понеділок, 23 грудня 2019 р.

    Сало «п’ятихвилинка» – варимо п’ять хвилин і за п’ять хвилин з’їдаємо!



    Пікантне мариноване сало за 5 хвилин порадує ваших близьких своїм пряним ароматом. Приготувати його дуже просто за цим рецептом!

    Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua


    Продукти:
    1 кг свинячої грудинки
    1 л води
    1 головка часнику
    5 лаврових листків
    4 ст. л. солі
    чорний перець мелений і горошком за смаком

    червоний мелений перець за смаком

    Як приготувати сало П’ятихвилинка:

    У каструлю залийте 1 л води, додайте 4 ст.л. солі, чорний мелений перець, запашний перець горошком, червоний мелений перець за смаком, 5 лаврових листочків, поставте на великий вогонь.

    1 кг свинячої грудки помийте, зішкребти ножем зі шкурки наліт, наріжте невеликими шматками.

    Коли сіль розчиниться, відправте порізане сало в каструлю, накрийте кришкою і доведіть до кипіння. З того моменту, як вода закипить, приберіть накип, зменшіть вогонь і проваріть сало протягом 5 хвилин.

    Видавіть прямо в каструлю через спеціальний прес 1 головку часнику, накрийте кришкою і перенесіть каструлю в холодне місце на 12 годин.

    Готове сало можна зберігати в морозильній камері. Перед подачею на стіл викладіть сало на красиву тарілку, посипте паприкою або подрібненою зеленню. Приємного всім апетиту!

    Джерело:miysvit.pp.ua