• середа, 25 грудня 2019 р.

    Вареники по новому рецепту: начинка в начинці! Такими точно всім здивуєте і добавки ще попросять



    Навіть варені після заморозки, вареники будуть дуже свіжими і смачними.

    Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:



    – борошно, 200 – 320 г;

    – яйця, 2 шт;

    – картопля, 1 кг;

    – сіль, 1 ч.л.

    Для приготування начинки візьміть:

    – фарш, 300 г;

    – цибуля, 1 шт;

    – сухарі панірувальні, 2 – 3 ст.л;

    – сіль, третина ч.л;

    – перець за смаком.

    Відварюємо картоплю в підсоленій воді і перетворюємо її в пюре. Ми залишаємо охолоджуватися.

    Цибулю кубиками обсмажуємо до прозорості, змішуємо з сухарями панірувальними. Додаємо фарш і щоб маса стала соковитіша, вливаємо трохи води, солимо і перчимо, можна додати ще й улюблені спеції. Замість води додайте вершкового масла.


    У картопляне пюре додаємо яйця і вводимо просіяне борошно, добре вимішуємо м’яке тісто.

    Ділимо тісто на шматочки, приблизно, 50 штук. Кожен шматочок розгортаємо в коржі, кладемо начинку, защипуємо краї.

    Відварюємо вареники в підсоленій воді і подаємо до столу, посипавши тертим сиром.

    У фарш можна додати і смажені гриби, рубану зелень.

    Щоб смак самого тіста став більш яскравим, додайте в нього трохи сушеного і подрібненого в порошок кропу.

    Подавати вареники можна і зі сметаною заправкою з зеленню і часником.