• понеділок, 23 грудня 2019 р.

    Неймовірно смачна закуска за святковим столом! Печериці запечені в олійно-часниковому соусі!



    Необхідні інгредієнти:

    – Печериці – 450 грам


    – Масло вершкове – 50-60 грам

    – Олія – ​​1-2 столові ложки

    – Лимонний сік – 1-2 столові ложки


    – Спеції – за смаком

    – Чебрець – 1-2 чайні ложки

    – Часник – 1-2 зубчики

    Процес приготування:

    1. В першу чергу, необхідно змішати сіль з перцем і рослинною олією. Далі потрібно полити цією сумішшю гриби, які потрібно попередньо відчистити і добре промити.

    2. Потім необхідно викласти гриби в один шар на деко і помістити в духовку, розігріту до 200 градусів на 25 хвилин, поки вони не почнуть карамелізуватися. У процесі запікання потрібно періодично перемішувати.

    3. Після цього, необхідно розтопити вершкове масло на слабкому вогні, до золотистого кольору. Після того, як масло розтопиться, його потрібно перемішати з часником, чебрецем і соком лимона.

    4. Готові гриби потрібно полити цією сумішшю. Закуска готова!