• четвер, 30 січня 2020 р.

    Найніжніші котлети «Пташине молоко»: назва говорить за себе




    Назва цієї страви говорить сама за себе. Котлети «Пташине молоко» виходять надзвичайно ніжними, соковитими і ароматними: прямо райська насолода! 
    Курячий фарш просочується соками начинки і набуває надзвичайно вершковий смак … 
    Це вже точно урізноманітнює повсякденне меню!
    Завантаження...


    Курячі котлети з сиром

    Складові: 500 г курячого фаршу / 2-3 скибочки пшеничного хліба/ 1 цибулина/ 2 сирих яйця/ 2 варені яйця/ зелень кропу або петрушки/ 200 мл молока/ 1/2 ст. борошна/ 100 г тертого твердого сиру / 20 г вершкового масла/ сіль, перець за смаком/ сода на кінчику ножа


    Приготування:
    Замочи хліб в 100 мл молока. Пропусти через м’ясорубку цибулину і хліб разом з молоком, в якому він вимочується. Додай масу в фарш, посолити, поперчити за смаком і добре виміси. Приготуй начинку: варені яйця, сир і тверде масло натри на тертці, додай подрібнену зелень, перемішати. Щипни трохи фаршу, надай йому форму коржа, в середину якого виклади трохи начинки.
    Защипай краї, формуючи котлетку. Приготуй кляр: збий сирі яйця з 100 мл молока, додай борошно, соду, трохи підсолити і поперчити. Занурюй кожну котлету в кляр і смаж на розпеченій олії до готовності.

    Котлети «Пташине молоко» прекрасно поєднуються з картопляним пюре, свіжими або маринованими огірочками.

    Смачного!