Соковита курочка. Просте приготування і мінімум інгредієнтів, інформує Ukr.Media.
Рекомендуємо приготувати ароматне куряче філе з соєвим соусом і ароматними кунжутним насінням. Вишуканий смак цієї страви східної кухні прикрасить стіл кожної господині
Подавати таку курочку найсмачніше з відвареним рисом або тушкованими овочами на ваш вибір. Якщо ви любите азіатську кухню з її пряними смаками, то цей рецепт вам дійсно припаде до смаку.
Завантаження...
Інгредієнти
Філе курки — 500 г
Яєчний білок — 1 шт.
Крохмаль — 2 ст. л.
Лимонний сік — 1 ст. л.
Гірчиця — 1 ч. л.
Соєвий соус — 1-2 ст. л.
Мед — 1 ч. л.
Часник — 2 зуб.
Кунжут — 2 ч. л.
Перець чорний мелений
Сіль
Приготування
Нарізаємо філе невеликими шматочками.
Додаємо сіль, чорний перець і лимонний сік. Перемішуємо і даємо постояти близько 20 хвилин.
Окремо змішуємо соєвий соус, мед, гірчицю, насіння кунжуту і часник, пропущений прес.
Збиваємо яєчний білок і вводимо крохмаль, перемішуємо і додаємо до м’яса.
Викладаємо шматочки філе на розігріту сковорідку з олією та обсмажуємо на сильному вогні близько 5 хвилин, постійно перемішуючи.
Зменшуємо вогонь до середнього і додаємо соус. Обсмажуємо ще 5 хвилин до рум’яності.
Приємного апетиту!