• пʼятниця, 31 січня 2020 р.

    Соковитіше куряче філе, новий спосіб приготування!




    Соковита курочка. Просте приготування і мінімум інгредієнтів, інформує Ukr.Media.

    Рекомендуємо приготувати ароматне куряче філе з соєвим соусом і ароматними кунжутним насінням. Вишуканий смак цієї страви східної кухні прикрасить стіл кожної господині


    Подавати таку курочку найсмачніше з відвареним рисом або тушкованими овочами на ваш вибір. Якщо ви любите азіатську кухню з її пряними смаками, то цей рецепт вам дійсно припаде до смаку.
    Завантаження...


    Інгредієнти
    Філе курки — 500 г
    Яєчний білок — 1 шт.
    Крохмаль — 2 ст. л.
    Лимонний сік — 1 ст. л.
    Гірчиця — 1 ч. л.
    Соєвий соус — 1-2 ст. л.
    Мед — 1 ч. л.
    Часник — 2 зуб.
    Кунжут — 2 ч. л.
    Перець чорний мелений
    Сіль

    Приготування
    Нарізаємо філе невеликими шматочками.
    Додаємо сіль, чорний перець і лимонний сік. Перемішуємо і даємо постояти близько 20 хвилин.
    Окремо змішуємо соєвий соус, мед, гірчицю, насіння кунжуту і часник, пропущений прес.
    Збиваємо яєчний білок і вводимо крохмаль, перемішуємо і додаємо до м’яса.
    Викладаємо шматочки філе на розігріту сковорідку з олією та обсмажуємо на сильному вогні близько 5 хвилин, постійно перемішуючи.
    Зменшуємо вогонь до середнього і додаємо соус. Обсмажуємо ще 5 хвилин до рум’яності.

    Приємного апетиту!