Цей торт користується шаленою популярністю. Чому?
Та тому що він дуже смачний, має неймовірне поєднання смаків і готується досить просто!
Інгредієнти:
Тісто на один корж:
сметана -1/2 склянки об’ємом 200 мл;
цукор – 1/2 склянки об’ємом 200 мл;
куряче яйце – 1 штука;
борошно – 3 ст. ложки;
сода – 1/2 ч. ложки.
Наповнювачі:
1 корж – 1 склянка волоських горіхів;
2 корж – 1 склянка родзинок
3 корж – 1 склянка маку.
Крем:
цукор – 1 склянка об’ємом 200 мл;
жовток – 3 шт.;
молоко – 3 ст. ложки;
вершкове масло – 200 грам.
Приготування:
Ізюм і мак (по окремості) замочити в окропі на 1 годину, потім обсушити.
Розтерти яйце зі сметаною і цукром, додати борошно з содою. Все ретельно збити.
Додати відповідні наповнювачі і спекти три коржі.
Пекти при температурі 180 градусів хвилин 30, до сухої зубочистки.
Для крему ретельно змішати жовтки, молоко і цукор.
На маленькому вогні, постійно помішуючи – проварити до загустіння (хвилин 7).
Остудити крем до кімнатної температури. Масло збити до пишності і додати в крем.
Готовий крем ненадовго прибрати в холодильник, а потім промазати ним остиглі коржі.
Смачного!