• четвер, 23 січня 2020 р.

    Цей торт користується скаженою популярністю! Готувати можна з закритими очима, а виходить завжди смакота!



    Цей торт користується шаленою популярністю. Чому?

    Та тому що він дуже смачний, має неймовірне поєднання смаків і готується досить просто!
    Інгредієнти:
    Тісто на один корж:
    сметана -1/2 склянки об’ємом 200 мл;
    цукор – 1/2 склянки об’ємом 200 мл;
    куряче яйце – 1 штука;
    борошно – 3 ст. ложки;
    сода – 1/2 ч. ложки.
    Наповнювачі:
    1 корж – 1 склянка волоських горіхів;

    2 корж – 1 склянка родзинок
    3 корж – 1 склянка маку.
    Крем:
    цукор – 1 склянка об’ємом 200 мл;
    жовток – 3 шт.;
    молоко – 3 ст. ложки;
    вершкове масло – 200 грам.
    Приготування:
    Ізюм і мак (по окремості) замочити в окропі на 1 годину, потім обсушити.
    Розтерти яйце зі сметаною і цукром, додати борошно з содою. Все ретельно збити.
    Додати відповідні наповнювачі і спекти три коржі.
    Пекти при температурі 180 градусів хвилин 30, до сухої зубочистки.
    Для крему ретельно змішати жовтки, молоко і цукор.
    На маленькому вогні, постійно помішуючи – проварити до загустіння (хвилин 7).
    Остудити крем до кімнатної температури. Масло збити до пишності і додати в крем.
    Готовий крем ненадовго прибрати в холодильник, а потім промазати ним остиглі коржі.


    Смачного!