• середа, 29 січня 2020 р.

    Смачний хліб з курячого фаршу! Така страва сподобається вам навіть більше, ніж котлети!



    Це простий і смачний рецепт страви з курячого фаршу. Її ще можна назвати м’ясним хлібом. Зрештою це неймовірно соковита, запашна страва з курки зі збалансованими нотками томатів і базиліку. Час на активне приготування — 10 хвилин. Це набагато менше, ніж витрачається на смаження котлет. Страва з курячого фаршу виходить корисною, тому що запікається у духовці, інформує Ukr.Media.

    Інгредієнти:
    курячий фарш (50 % куряче філе, 50 % — стегна) — 1 кг;
    Завантаження...

    цибуля — 1 шт. (150 г);
    часник — 2 зубчики;
    манна крупа — 4 ст. л.;
    молоко — 150 мл;
    кетчуп — 4 ст. л.;
    яйце — 1 шт.;
    базилік — ¼ ч. л.;
    вустерський соус — 2 ст. л. (якщо є);
    сіль — за смаком;
    чорний перець — за смаком.


    Приготування:
    Цибулю дрібно порубати, часник подрібнити.
    Додати курячий фарш, цибулю, часник, манну крупу, молоко, 3 ст. л. кетчупу (1 ст. л. залишити), яйце, базилік, сіль, перець, вустерський соус (якщо є).
    Все добре перемішати і залишити у холодильнику на 30 хвилин, щоб манна крупа набухла.
    Перекласти у форму для запікання або викласти на фольгу і сформувати рулет.
    Запікати за температури у 190 градусів 40 хвилин, готовність перевірити зубочисткою, сік має бути абсолютно прозорим. Змастити верх рулету 1 ст. л. кетчупу, відправити його запікатися за температури у 200-220 градусів ще на 5 хвилин.
    Завантаження...