Це простий і смачний рецепт страви з курячого фаршу. Її ще можна назвати м’ясним хлібом. Зрештою це неймовірно соковита, запашна страва з курки зі збалансованими нотками томатів і базиліку. Час на активне приготування — 10 хвилин. Це набагато менше, ніж витрачається на смаження котлет. Страва з курячого фаршу виходить корисною, тому що запікається у духовці, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
курячий фарш (50 % куряче філе, 50 % — стегна) — 1 кг;
Завантаження...
цибуля — 1 шт. (150 г);
часник — 2 зубчики;
манна крупа — 4 ст. л.;
молоко — 150 мл;
кетчуп — 4 ст. л.;
яйце — 1 шт.;
базилік — ¼ ч. л.;
вустерський соус — 2 ст. л. (якщо є);
сіль — за смаком;
чорний перець — за смаком.
Приготування:
Цибулю дрібно порубати, часник подрібнити.
Додати курячий фарш, цибулю, часник, манну крупу, молоко, 3 ст. л. кетчупу (1 ст. л. залишити), яйце, базилік, сіль, перець, вустерський соус (якщо є).
Все добре перемішати і залишити у холодильнику на 30 хвилин, щоб манна крупа набухла.
Перекласти у форму для запікання або викласти на фольгу і сформувати рулет.
Запікати за температури у 190 градусів 40 хвилин, готовність перевірити зубочисткою, сік має бути абсолютно прозорим. Змастити верх рулету 1 ст. л. кетчупу, відправити його запікатися за температури у 200-220 градусів ще на 5 хвилин.
Завантаження...